دسته بندی محصولات
    • Categories
      نتیجه ای پیدا نشد
      • Manufacturers
        هیچ نتیجه ای تولید کننده متن نیست
      • Products
        محصولی مطابق جستجوی شما یافت نشد.
          • Blog
            نتیجه ای در جستجوی بلاگ پیدا نشد

          انرژی هرب / Energy Herb

          _تحریک لیپولیز ( چربی سوزی ) _کاهش خستگی _افزایش انرژی _افزایش تمرکز و تحرک _مناسب برای ورزشکاران؛بدنسازان و افراد عادی
          تعداد

          نحوه استفاده:

          میزان مصرف مجاز روزانه دوبار هر بار یک کپسول ترجیحا قبل از صبحانه و ۳۰ دقیقه قبل از تمرینات ورزشی به همراه یک لیوان آب مصرف شود.

          شرایط نگهداری:

          درجای خشک و خنک و دور از دسترس کودکان نگهداری شود.در دمای ۲۵_۱۵ درجه سانتی گراد و به دور از نور و رطوبت نگه داری شود.

          ترکیبات:

          حاوی کافئین خالص و عصاره خشک پوست گریپ فروت ( Citrus paradisi ) می باشد که بر اساس ۲۰۰ میلی گرم کافئین استاندارد شده است.

          عوارض جانبی:

          _کافئین در دوز های بسیار بالا خطرناک است و می تواندباعث نامنظم شدن ضربان قلب و حتی مرگ شود.

          _مصرف کافئین در کودکان تنها در مقادیر معمول که در مواد غذایی و نوشیدنی یافت می شود مجاز است.

          _مصرف زیاد کافئین در دوران بارداری و شیردهی احتمال سقط جنین را افزایش می دهد.کافئین می تواند به شیر مادر منتقل شده و مصرف زیاد کافئین توسط مادران می تواند اختلالات خواب،تحریک پذیری و افزایش فعالیت روده در نوزادان شیرخوار را سبب شود لذا مصرف این دارو در دوران بارداری و شیردهی توصیه نمی شود.

          _کافئین اختلالات اضطرابی و دو قطبی را افزایش می دهد.

          _کافئین سبب افزایش خونریزی می شود.

          _کافئین می تواند سبب افزایش نامنظم ضربان قلب شود.

          _کافئین ممکن است در مسیر قند بدن اختلال ایجاد کرده و بیماری دیابت را شدت بخشد.لذا در صورت استفاده با پزشک خود مشورت کنید.

          _مصرف زیاد کافئین می تواند باعث اسهال شود.

          _افراد مبتلا به صرع باید از استفاده از کافئین در دوز بالا اجتناب کنند و دوز های پایین کافئین نیز با احتیاط مصرف شود.لذا در صورت تمایل به استفاده با پزشک خود مشورت کنید.

          _ئین فشار داخل چشم را افزایش می دهد لذا افراد مبتلا به گلوکوما بایستی دارو را با احتیاط مصرف کنند.

          _مصرف کافئین ممکن است فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا را افزایش دهد.مصرف کافئین به مقدار زیاد در افراد مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر ( IBS ) می تواند علائم بیماری را بدتر کند.

          _کافئین می تواند دفع کلسیم در ادرار را افزایش دادهو باعث پوکی استخوان شود.در افرادی که مبتلا به پوکی استخوان یا کاهش تراکم استخوان هستند،میزان مصرف کاغئین باید به کمتر از ۳۰۰ میلی گرم در روز محدود شود.

          _در صورت وجود حساسیت به هریک از ترکیبات موجود در دارو مصرف دارو را قطع و با پزشک یا داروساز مشورت گردد.

          آثار فارماکولوژیکی و مکانیسم اثر:

          کافئین تحریک کننده در دستگاه عصبی مرکزی می باشد چرا که کافئین در غلظت های بالا یک اثر کرونوتروپیک مثبت روی قلب و دستگاه عصبی مرکزی داشته و باعث رفع موقتی خواب آلودگی و حفظ هوشیاری می گردد.این امر باعث آرامش عضلات عروق خونی (به استثنا رگ های آرامش مغزی) و لوله های ریوی می شود.کافئین باعث افزایش انرژی و افزایش میزان متابولیسم پایه شده و با شدت بخشیدن فعالیت سمپاتیک،تجزیه چربی را تجدید می کند.همچنین بل مصرف کافئین،اکسیداسیون اسید های چرب در هنگام ورزش افزایش می یابد و باعث مصرف چربی به عنوان منبع تامین سوخت در حین ورزش می گردد.کافئی علاوه بر تاثیری که بر تولید انرژی داردفموجب افزایش غلظت سرتونین در ساقه مغز شده که به عنوان عامل محرک نورون های حرکتی نخاع،موجب تحریک واحد های عضلات اسکلتی شده و بدیت ترتیب با افزایش حساسیت آن ها به تحریک،خستگی را به تعویق انداخته و موجب افزایش استقامت و بهبود عملکرد جسمانی می گردد.کافئین باعث افزایش جریان خون در عروق قدامی و میانی مغز می شود علاوه بر این کافئین کارایی و عملکرد شبکه های سلول های عصبی کورتکس مغز را افزایش می دهد همچنین افزایش انرژی ذهنی یا مغزی می تواند موجب افزایش ظرفیت عملکردی مغز به صورت افزایش هوشیاری،توانایی تمرکز،توانایی حل مسئله،شب زنده داری،احساس نشاط و پرانرژی بودن را افزایش می دهد
          عملکردهای شناختی از جمله توانایی تمرکز و حل مسئله، پس از مصرف کلفئین ارتقا می یابد. کافئین برای رفع خستگی وجسمی و روحی استفاده می شود. همچنین می تواند به عنوان یک عامل نیرو بخش روانی مصرف شود. کافئین در درمان آنفولانزا و میگرن نیز به عنوان مسکن کاربرد دارد.

          گریپ فروت: عصاره گریپ فروت و نارینجین آن سرعت خروج کافئین در دهان را کاهش داده و نیمه عمر آن را تا ۳۰ درصد افزایش می دهد و اثر مستقیم بر پایداری و اثرگذاری کافئین دارد.مصرف گریپ فروت افزایش چشمگیری در تعداد کل لکوسیت ها، لنفوسیت ها، تعداد گلبول ها، حجم متوسط هموگلوبین، غلظت متوسط هموگلوبین و تعداد پلاکت ها می گردد.

          اطلاعاتی ثبت نشده است

          ارسال سوال
          49,000 تومان